JEE! Mullakin_on_blogi!


Kaveritkin pääsevät vihdoin lukemaan muualtakin kuin facesta kuulumisia :D 


Niille jotka eivät minua vielä tunne, voin pitää pienen esittelyn tähän alkuun!

Siispä, olen 28 vuotias kahden lapsen (turkinpippurien) äiti, sekä turkkilaisen (pippuri sekin) miehen vaimo.

Asuimme aiemmin Istanbulissa, ihanassa miljoonakaupungissa jossa eurooppa kohtaa aasian,

joka on melkein verrattavissa New Yorkia koskevaan sloganiin; city that never sleepsarrow-10x10.png.

Istanbul on ehdoton matkustuskohde joka jokaisen täytyy nähdä ja kokea!

Istanbuliin palaan varmasti blogissani useaan kertaan, sillä siellä on edelleen toinen kotimme, sekä toinen perheemme ja ystävämme. 

Lapset; tyttö Melissaarrow-10x10.png 10/2010 sekä poika Max 11/2013.

Melissaa aloin odottamaan kun asuimme vielä Istanbulissa. Muutimme Suomeen 4kk ennen laskettua aikaa koska mieheni yritys meni Istanbulissa konkurssiin. Kärsin raskausaikana todella pahasta atopiasta jonkaarrow-10x10.png vuoksi olin myös valmis tulemaan Suomeen koska Turkissa lääkärit olivat jokseenkin toimettomia asian suhteen.

Päätimme yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä Suomessa. Melissaarrow-10x10.png syntyi lokakuun 5. päivä, rv 41+3.

Vannoin miehelleni että en enää ikinä halua olla raskaana Turkissa, haha! Mutta olihan se kuitenkin lähdettävä lomalle viime kesänä kun olin saanut kesätyöt päätökseen ja äitiysloman alkuun oli vielä hetki. Kävin Istanbulissa myös 4D ultrassa josta saimme vihdoinkin selvyyden vauvan sukupuolelle jota olimme jännittäneet jo alkuraskaudesta saakka.

Max syntyi marraskuun 17. päivä rv 40+3. Mieheni ja minä olemme molemmat syntyneet 18.marraskuuta joten syntymäpäivälahja oli täydellinen. Uskokaa tai älkää, mutta alkuvaiheessa seurustelua tulin raskaaksi, myös silloin vauvan LA oli 17.11. Selvisi kuitenkin että tapaus oli kohdunulkopuolinen raskaus. Mutta eikö olekin ihmeellistä?

Näihinkin tunnelmiin palaan varmasti myöhemmissä postauksissa ;)

Kolmas vauva on haaveissa, tällä hetkellä tilanne tosin on se että mies aloitti juuri 10kk kestävän koulutuksen ja olen itsekin hakenut AMK:hon Hämeenlinnaan aikuispuolelle sairaanhoitajaksi. (Tällä hetkellä olen siis äitiyslomaileva lähihoitaja.) Olisi siis toivottavaa että jompikumpi meistä olisi kokopäivätyössä ennen seuraavaa tulokasta :)

Tällä hetkellä suunnittelemme pääsiäispyhien ajalle matkaa Istanbuliin koska Max ei  ole vielä päässyt siellä käymään. Melissaarrow-10x10.png oli 1,5kk kun matkusti ensimmäisen kerran lentokoneessa ja jo ensimmäisen ikävuotensa aikana pääsi kolme kertaa matkustamaan Istanbuliin. Eilen kävin jättämässä passihakemuksen Maxia varten, enkä tietenkään muistanut että isä-pippurilta tarvitaan myös suostumus. Joten ei muuta kun tänään takaisin lappusen kanssa jotta saadaan asia äkkiä eteenpäin. Miehellä olisi koulustakin vapaata pääsiäisen aikaan niin pieni matka voisi tehdä kaikille ihan hyvää :)


1505440_10151975046904888_1795345776_n-n

Turkin pippureita <3


Näihin tunnelmiin ja kuviin, mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!